7 Aralık 2010 Salı

İngilizce Nasıl Öğrenilir

İngilizce’nin yarısını halletmiş olmak, pek çok öğrenci için ulaşılması zor görünen bir aşama. Tabii ki biz de inanılmaz bir hızla kilo verdirmeyi vaadeden zayıflama çayı pazarlamacıları gibi garip bir duruma düşmek için bu kitapı hazırlamadık. Lütfen bu kitabı bir ders kitabı olarak algılamayın. Kitabımız bir ders kitabı değildir ve ders çalışma mantığıyla okunmamalıdır.

Sadece Tanışıyoruz www.egitim.nl
Bu kitabı, size gittiğiniz ülkeyi tanıtan bir gezi rehberi olarak düşünebilirsiniz. Ya da tanımadığınız birinin hayatını anlatan bir biyoğrafi gibi. Belki de başarılı bir işadamı olmanın yolların öğreten bir kişisel gelişim kitabı gibi. Çünkü bu tarz eserler, ders kitaplarından ezberlemeye çalışıp da ezberleyemediğimiz yığınla bilgiyi bize fark ettirmeden öğretirler veya ders kitaplarında olmayan bazı özlü bilgileri sunarak ve altın kurallar öğreterek yolumuza ışık tutarlar.
Download Hotfile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İngilizce Nasıl Öğrenilir hakkında, İngilizce Nasıl Öğrenilir nedir, İngilizce Nasıl Öğrenilir konusu, İngilizce Nasıl Öğrenilir bilgisi, İngilizce Nasıl Öğrenilir hakkında bilgi, İngilizce Nasıl Öğrenilir isimli konu, İngilizce Nasıl Öğrenilir sayfa, görüntülenen konu İngilizce Nasıl Öğrenilir